Vacatures

Ben jij op zoek naar een sportieve en informele werkomgeving? Dan ben jij bij Fitness Zuidas op de goede plek. Wij zijn namelijk op zoek naar toppers.

STAGE HOSTESS/FACILITY

Stage hostess/facility bij Fitness Zuidas

Fitness Zuidas, de leukste en gezelligste sportschool van Amsterdam.
Wij zijn “Groot in groepslessen en sterk in persoonlijke aandacht”
Met meer dan 1000 leden van jong tot oud zijn wij een zeer dynamische sportschool met een informele sfeer.

Kom jij ons team voor minimaal 6 maanden versterken?

De stage die wij jou aanbieden zal een leerzame hostess en facility stage zijn. Is klant vriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgericht denken op jouw lijf geschreven? Is jouw werkdag pas geslaagd als jij gasten met een grote glimlach door onze sportschool ziet lopen? Ben jij een echte teamplayer die down to earth is, enthousiast en ben jij bereid om uit je comfort zone te stappen? Wil jij ambassadeur zijn voor alles waar Fitness Zuidas voor staat? Heb je daarnaast ook nog affiniteit met sport, dan moeten wij JOU hebben!! Neem snel contact met ons op!

Werkzaamheden zullen onder andere zijn:
Adviseren van prospects over onze abonnement mogelijkheden.
Nieuw klanten ontvangen en wegwijs maken in onze sportschool.
Adviseren welke lessen klanten eventueel kunnen volgen en voorstellen aan een van onze fitness instructeurs.
Meehelpen met het bedenken en uitvoeren van events voor onze leden en niet-leden.
Mails en telefoon beantwoorden.
Verzorgen van de lekkerste kopjes koffie, shakes en tosti’s.

Uiteraard krijg jij de gelegenheid om aan een opdracht te werken. Dit doen we natuurlijk in overleg. Hierbij alvast een paar voorbeelden:
Marketing en of marktonderzoek
Nieuwe processen ontwikkelen die het mogelijk maken om onze digitale werkzaamheden die wij lokaal doen over te zetten naar een cloud omgeving.

Daarnaast zijn wij onlangs overgegaan naar een nieuw platform voor onze leden administratie. Dit platform heet Virtuagym. Het biedt ons heel veel mogelijkheden om meer inzicht te krijgen in gegevens over ons bedrijf. We zitten hierin nog in het beginstadium kunnen jouw hulp wellicht goed gebruiken om meer uit dit systeem te halen.
Stuur je motivatie naar:
info@fitness-zuid.nl t.a.v. Natalie

FITNESSINSTRUCTRICE/INSTRUCTEUR VOOR ONGEVEER 8 UUR PER WEEK
  • Help jij graag mensen om hun sportieve doelstellingen te behalen?
  • Stap je makkelijk op mensen af?
  • Kun je de entertainer zijn op de werkvloer?
  • Heb je een afgeronde sportopleiding?

Beschik je over technische, biomechanische en fysiologische kennis en kun je deze door middel van je coachings vaardigheden goed toepassen? Lees dan verder.

Fitness Zuidas is een sportschool in Buitenveldert waar een leuke sfeer en hoge kwaliteit van begeleiding goed samen gaan. Onze leden zijn zeer divers, van 10-jarige kickboksertjes tot senioren die op hun oude dag nog steeds (of weer) aan het sporten zijn en alles daartussen. Dat zorgt ervoor dat het altijd gezellig is binnen, maar geeft als instructeur ook een spannende uitdaging. Wij bieden onze leden persoonlijke trainingsschema’s op maat. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vindt om een praatje te maken met onze leden en betrokken bent bij hun voortgang. De band die hierdoor ontstaat tussen onze leden, het personeel en de sportschool maakt dat Fitness Zuidas een bijzondere plek is in Amsterdam Zuid.

Je werkt in een team samen met de receptie en moet bij drukke momenten kunnen bijspringen voor bijvoorbeeld een rondleiding of het zetten van een kopje koffie. Samen met de persoon die achter de receptie/bar staat ben jij op dat moment verantwoordelijk voor Fitness Zuidas.

Schrijf nu je sollicitatie aan Jeroen en Natalie via info@fitness-zuidas.nl.

Langskomen kan natuurlijk ook. Dan kun je gelijk de sfeer proeven. Bel dan even van te voren, zodat je zeker weet dat we tijd hebben om je even te leren kennen.