Vacatures

Ben jij op zoek naar een sportieve en informele werkomgeving? Dan ben jij bij Fitness Zuidas op de goede plek. Wij zijn namelijk op zoek naar toppers.

FITNESSINSTRUCTRICE/INSTRUCTEUR VOOR ONGEVEER 8 UUR PER WEEK
  • Help jij graag mensen om hun sportieve doelstellingen te behalen?
  • Stap je makkelijk op mensen af?
  • Kun je de entertainer zijn op de werkvloer?
  • Heb je een afgeronde sportopleiding?

Beschik je over technische, biomechanische en fysiologische kennis en kun je deze door middel van je coachings vaardigheden goed toepassen? Lees dan verder.

Fitness Zuidas is een sportschool in Buitenveldert waar een leuke sfeer en hoge kwaliteit van begeleiding goed samen gaan. Onze leden zijn zeer divers, van 10-jarige kickboksertjes tot senioren die op hun oude dag nog steeds (of weer) aan het sporten zijn en alles daartussen. Dat zorgt ervoor dat het altijd gezellig is binnen, maar geeft als instructeur ook een spannende uitdaging. Wij bieden onze leden persoonlijke trainingsschema’s op maat. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vindt om een praatje te maken met onze leden en betrokken bent bij hun voortgang. De band die hierdoor ontstaat tussen onze leden, het personeel en de sportschool maakt dat Fitness Zuidas een bijzondere plek is in Amsterdam Zuid.

Je werkt in een team samen met de receptie en moet bij drukke momenten kunnen bijspringen voor bijvoorbeeld een rondleiding of het zetten van een kopje koffie. Samen met de persoon die achter de receptie/bar staat ben jij op dat moment verantwoordelijk voor Fitness Zuidas.

Schrijf nu je sollicitatie aan Edwin via zuidas@anytimefitness.nl.

Langskomen kan natuurlijk ook. Dan kun je gelijk de sfeer proeven. Bel dan even van te voren, zodat je zeker weet dat we tijd hebben om je even te leren kennen.