SENIORENFIT

Sporten heeft ook op latere leeftijd veel gunstige effecten. Het verhoogt de kwaliteit en de kwantiteit van het leven. Mensen die regelmatig aan sport doen leven langer. Daarnaast kunt u uw dagelijkse bezigheden en hobby’s zoals tuinieren en fietsen langer volhouden. Wist u dat de meeste problemen bij het ouder worden veroorzaakt worden door te weinig bewegen?

Bij Fitness Zuidas kunt U individueel aan de slag gaan. U wordt hierbij persoonlijk begeleid en mocht u het willen dan wordt er elke 6 weken een nieuw schema op maat voor U aangemaakt.

Daarnaast kun U ook ook bij ons in groepsverband aan de slag. Er worden diverse groepslessen aangeboden voor onze oudere generatie. Denk daarbij aan buikspier kwartier, senioren fitnesscircuit*, pilatus plus, en TRX plus*, val preventie.
Klik hier voor de tijden

TRX Plus

In de TRX Plus les wordt getraind om de kracht, balans en flexibiliteit te verbeteren. Door de extra steun die de TRX-touwen geven kunnen zwaardere oefeningen gedaan worden dan normaal mogelijk is en is het zelfs mogelijk om zware oefeningen op één been uit te voeren. Hierdoor zorgt u ervoor dat u nog effectiever aan het behouden en opbouwen van kracht kan werken. De combinatie van kracht- en rekoefeningen maakt van de TRX Plus een les die u kan helpen om zelfvertrouwen terug te krijgen en te behouden bij het uitvoeren van de dagelijkse taken.

Senioren Fitness Circuit

Het Senioren Fitness Circuit is de perfecte les voor senioren die nog fit zijn en dat zo willen houden. In een korte maar intensieve training worden alle spieren even goed onder handen genomen. Circuit training betekent dat er een ronde wordt gemaakt langs alle oefeningen terwijl u telt hoe vaak u elke oefening doet. De tweede ronde kunt u dan proberen om uzelf te verbeteren. De instructeur houdt intussen alle ‘scores’ bij. Op deze manier wordt u extra uitgedaagd om alles uit de training te halen. Ga de uitdaging met jezelf aan!