Circuit Training

circuit training

Circuit Training

Circuit Training is een interval training, waarbij je elke 40 seconden doorschuift naar het volgende ‘station’, de volgende oefening. Hierdoor worden de grote spiergroepen intensief getraind met als resultaat een hogere stofwisseling, meer kracht en een fitter lichaam.

Met veel enthousiasme en creativiteit wordt iedere week een nieuw circuit samengesteld door ons team.In de les heeft de instructeur zijn handen vrij om continu met de mensen bezig te zijn en te begeleiden waar nodig. Oefeningen die aan bod komen zijn uiterst functioneel in het dagelijks leven. De les wordt gegeven in de aerobics zaal.

Voordelen circuit training

  • Toegankelijk voor alle niveaus.
  • Verbetert je uithoudingsvermogen.
  • Helpt met vet verbranden.

Circuit training is een van de oudste trainingsmethoden ontwikkeld in 1953 door R.E. Morgan en G.T. Anderson aan de universiteit van Leeds [1].

Geen zin in een groepsles, maar wel zin om begeleid te zijn met je eigen circuit training? Dat is mogelijk met een Personal Trainer van Fitness Zuidas.

PROEFLES?

Als je nog geen lid bent van Fitness Zuidas kun je een proefles nemen voor €5,00 en ervaar zelf de kick van sporten bij Fitness Zuidas!
En als je lid wordt krijg je de €5,00 van de proefles weer terug.