POWERSLIM

Wij zijn officieel benoemd tot PowerSlim center in Amsterdam.

Hiervoor hebben Jeroen, Sjoerd en Tjeerd met goed gevolg de, door diëtisten ontwikkelde, Basic Academy van PowerSlim gevolgd. Bij deze instructeurs kunnen jullie vanaf nu terecht voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het afvallen met PowerSlim.

PowerSlim is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding van voedingscoaches Jeroen, Sjoerd en Tjeerd werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging.

LEES HIER HOE RON & RIA MET BEHULP VAN POWER SLIM OP STREEFGEWICHT ZIJN GEKOMEN

Waarom zijn jullie begonnen met Power Slim?

Ria was na een operatie een aantal kilo’s aangekomen en had een wat verhoogde bloedruk. Daarom was ze op zoek naar een manier om weer af te vallen. Omdat Ron in de loop der jaren ook een paar kilo zwaarder was geworden dan hij zou willen besloot hij om met Ria mee te doen. Op die manier was het makkelijker bij het koken en boodschappen doen, maar konden ze elkaar ook helpen als de motivatie wat zou dalen. Van Jeroen hoorden ze toen over Power Slim en besloten ze het te proberen. Belangrijk in de keuze om ermee aan de slag te gaan was voor hen ook de begeleiding in de vorm van een wekelijkse afspraak met hun coach.

Hoe zijn de resultaten?

Zowel Ron en Ria vallen elke week ongeveer een kilo af. En die kilo’s gaan er op de goede plek af: rond de taille en de heupen. Ron: ‘We zijn nu 6 weken bezig. Ik heb mijn riem al twee gaatjes strakker staan. Straks moet ik er nog een gaatje bij prikken!’ Ondertussen verliezen ze geen spieren en hebben ze zich nooit slap of extra hongerig gevoeld tijdens het Power Slimmen.

Na het Power Slimmen

Nadat ze wekenlang ongeveer een kilo per week af waren gevallen zijn ze nu aan het eind van het Power Slim programma. Hoe gaan ze nu verder? Allereerst hebben ze nog steeds contact met hun coach voor tips en een maandelijkse controle. Het belangrijkste is echter dat ze door de informatie en begeleiding die ze gehad hebben nu een hele omslag hebben kunnen maken in hun voedingspatroon. Ze letten veel beter op de etiketten van de etenswaren die ze kopen en zijn op die manier in staat om zonder extra Power Slim producten op gewicht te blijven zonder het jojo effect dat je bij veel andere diëten ziet. Ria is onlangs bij de huisarts geweest, ze hoeft geen medicatie meer te gebruiken voor haar bloeddruk. Dit komt mede door de 10 kilo die zij is kwijtgeraakt.

Klinkt goed!

Ben je na het verhaal van Ron en Ria nieuwsgierig over hoe Power Slim jou ook kan helpen om snel en blijvend af te vallen? Neem dan contact met ons op!

LEES HIER HOE PHIE MET BEHULP VAN POWER SLIM OP STREEFGEWICHT IS GEKOMEN

-12,5 kg in 18 weken (700g per week)

Wat is er voor je veranderd door het volgen van Powerslim?

Naast de kilo’s die eraf zijn gegaan is Phie ook een goeie 20 cm kwijtgeraakt op haar taille. Wat ze echter vooral ook merkt is dat ze een grote verandering heeft gemaakt in haar leefstijl. Ze plant nu haar eetmomenten verspreid over de dag, in plaats gedurende de hele dag te eten. Hierdoor heeft ze meer controle over wat en hoeveel ze eet. Ook is ze veel kleinere porties gaan eten, zonder dat dat tot meer honger leidt. Aan het begin was dat plannen even wennen, maar ondertussen is ze er al zo aan gewend dat het haar geen extra energie meer kost.

Wat waren de grootste uitdagingen van het volgen van Power Slim?

Hoewel er voor het eten alleen genoeg vervangende producten zijn, werd het moeilijker om ’s avonds met vrienden en vriendinnen af te spreken. Omdat alcohol niet past in het Power Slimmen, maar vrienden wel drinken is het lastig om nee te blijven zeggen. Dit heeft ze redelijk op weten te lossen door meer overdag af te spreken, wanneer de sociale druk om te drinken veel minder hoog is. Slim!

Zou je het Power Slimmen aan anderen aanraden? En waarom?

‘Absoluut!’ Het verschil tussen Power Slim en andere manieren van diëten is toch ook de coach. Het feit dat je een wekelijkse afspraak hebt zorgt dat je altijd een stok achter de deur hebt om door te blijven gaan. Als je, zeker aan het begin, moeite hebt om het vol te houden, hoef je alleen te denken aan je volgende afspraak en dat je daar voortgang wilt blijven zien. Mede daardoor is ze nu haar kilo’s en centimeters kwijt, waardoor ze lekkerder in haar vel zit en veel gelukkiger is met haar lichaam.

Weet jij nog niet zeker of het Power Slimmen ook iets voor jou is? Phie zegt: ‘Bij twijfel, zeker doen!’

 

Met PowerSlim val je snel en moeiteloos af. Je gaat niet minder eten, maar anders. Je hebt 5 á 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit PowerSlim producten, aangevuld met groente, vlees en vis. Met het gezin mee eten blijft heel makkelijk.

De coach is jouw stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren en motiveren. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook!

Heb je al een vraag, schroom dan niet om ons te bellen op 020 6611908

Wil je meer informatie over PowerSlim? Vul dan hieronder je gegevens in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

10 + 4 =