POWERSLIM

Wij zijn officieel benoemd tot PowerSlim center in Amsterdam.

Hiervoor hebben Jeroen, Sjoerd en Tjeerd met goed gevolg de, door di√ętisten ontwikkelde, Basic Academy van PowerSlim gevolgd. Bij deze instructeurs kunnen jullie vanaf nu terecht voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het afvallen met PowerSlim.

PowerSlim is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding van voedingscoaches Jeroen, Sjoerd en Tjeerd werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging.

Met PowerSlim val je snel en moeiteloos af. Je gaat niet minder eten, maar anders. Je hebt 5 √° 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit PowerSlim producten, aangevuld met groente, vlees en vis. Met het gezin mee eten blijft heel makkelijk.

De coach is jouw stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren en motiveren. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook!

Heb je al een vraag, schroom dan niet om ons te bellen. Klik hier voor ons telefoonnummer.