PERSONAL TRAINER

Bij Fitness Zuidas kun je zelfstandig trainen, maar heb je behoefte aan constante persoonlijke begeleiding, dan kun je kiezen voor een personal trainer.

Een personal trainer motiveert, corrigeert en stimuleert. De perfecte stok achter de deur voor mensen die dit nodig hebben en het maximale uit hun training willen halen.

Nieuwsgierig?

Bel ons 020 661 19 08, vraag ernaar bij de balie, of stuur ons een bericht met het contactformulier.

Tarieven Personal Trainers

€ 55 per training per uur voor 1 persoon
€ 35 PP voor een training voor 2 personen
€ 30 PP voor een training voor 3 personen
€ 25 PP voor een training voor 4 personen (small group training)

Jeroen Lemm
arrow

Jeroen Lemm

Personal Trainer | Fysiotherapeut | Eigenaar Fitness-Zuidas
close


Vanaf jonge leeftijd loopt sport, gezondheid en voeding als een rode draad door mijn leven. Met een CIOS en Fysiotherapie diploma en ruim 20 jaar ervaring in de Fitness kan ik u begeleiden naar elk mogelijk doel. Sinds 2008 ben ik eigenaar van FitnessZuidas en Fysiotherapie Gelderlandplein. Mijn expertise ligt vooral bij afslank trajecten en het trainen van mensen die beperkt zijn ivm lichamelijke klachten.Bel gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
TJEERD ATES
arrow

TJEERD ATES

Personal Trainer
close
BewegingswetenschapperInternational topniveau Ultimate Frisbee speler
arrow

Sjoerd

Box-Kickbox / Personal Trainer
Sjoerd
close
Sport en Beweging staan bij mij centraal in mijn leven. Andere mensen helpen met hun persoonlijke doelen behalen is mijn passie. Het geeft mij enorm veel voldoening om mensen te begeleiden naar een fitter, gezonder zelfverzekerder en gelukkiger mens. Grenzen opzoeken tijdens de training en weg gaan met een smile van oor tot oor geeft een geweldig gevoel.
arrow

Edwin

Personal Trainer
Edwin
close
Info over Edwin
Roos
arrow

Roos

Personal Trainer
close
Ik geloof erin dat een verandering alleen van binnenuit kan plaatsvinden. Dat betekent dat ik niet alleen fysiek aan de slag ga maar er ook voor zorg dat je mentale fitness verbetert. Door lichaam en geest tegelijkertijd aan het werk te zetten kom jij weer helemaal in je kracht te staan en straal je van binnenuit! Met behulp van mijn studies bewegingswetenschapper en sportpsychologie en mijn intuïtieve vermogen om aan te voelen wat jij nodig hebt geloof ik dat ik jou kan helpen om jouw resultaat te bereiken!
Dani
arrow

Dani

Personal Trainer
close
Wil jij weten of je een gezond voedingspatroon hebt? Of wil je op een verantwoorde manier gewicht verliezen? Maak een afspraak met Dani! Zij werkt graag samen met jou naar een gezond en gebalanceerd voedingspatroon.
Wil je een afspraak maken met een van onze personal trainers? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan hieronder je gegevens in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

8 + 15 =