FITNESSRUIMTE

De fitnessruimte van Fitness Zuidas is laagdrempelig en bedoeld voor iedereen die op gezonde wijze aan zijn of haar conditie wil werken. Er wordt gebruik gemaakt van apparatuur van de bekende merken Technogym en Life Fitness. Fitness Zuidas wil zich onderscheiden in kwaliteit. In de fitness ruimte is daarom ten allen tijde een vakkundige instructeur of fysiotherapeut aanwezig, die oprechte interesse toont in de sporters. Mensen worden bij ons niet aan hun lot over gelaten!

Sportschool met sporten op maat

Na een eerste kennismaking met de fitnessruimte, wordt een persoonlijke intake gepland. Op basis van individuele gezondheid, ervaring en doelstellingen wordt een uitgebalanceerd persoonlijk schema samengesteld. Om de training uitdagend en effectief te houden, moet je blijven variëren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om kosteloos elke 6 weken een nieuw schema te laten samenstellen.

Verder kun je bij ons sportspecifiek trainen, zodat je beter wordt in de sport die jij beoefent. Dus wil je als voetballer meer sprintkracht opbouwen, als tennisser harder kunnen serveren of als wielrenner bij slecht weer toch in conditie blijven, dan kunnen wij je daarin ondersteunen. Wil je langer kunnen skiën zonder spierpijn, bereid je dan voor met behulp van ons ‘Ski-Fit’ programma.

Ook kunnen wij hulp bieden bij afvallen op een gezonde en verantwoorde manier. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste theorieën op het gebied van training en afslanken. Bovendien kun je ondersteuning krijgen van een gewichtsconsulente.

Persoonlijk trainingsschema

Na een eerste kennismaking met de fitnessruimte, wordt een persoonlijke intake gepland. Op basis van individuele gezondheid, ervaring en doelstellingen wordt een uitgebalanceerd persoonlijk schema samengesteld. Om de training uitdagend en effectief te houden, moet je blijven variëren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om kosteloos elke 6 weken een nieuw schema te laten samenstellen. Wil je het wat intensiever aanpakken? Wij hebben meerdere personal trainers in huis die je kunnen helpen.

 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Bij Fitness Zuidas staat persoonlijke aandacht centraal. Niet alleen maken wij iedere 6 weken een nieuw trainingsschema op maat, ook is er altijd een fitnesscoach of fysiotherapeut in de fitness aanwezig waar vragen aan gesteld kunnen worden. Zij houden altijd een oogje in het zeil of de oefeningen goed worden uitgevoerd en geven aanwijzingen als dit niet zo is. Wij helpen u bij het behalen van uw doelen en staan 7 dagen per week voor u klaar.

Ook is er een mogelijkheid om personal training te nemen bij een van onze trainers. Dit kan in sommige gevallen ervoor zorgen dat trainingsdoelen makkelijker gehaald worden.

Sportspecifieke training

Verder kun je bij ons sportspecifiek trainen, zodat je beter wordt in de sport die jij beoefent. Dus wil je als voetballer meer sprintkracht opbouwen, als tennisser harder kunnen serveren of als wielrenner bij slecht weer toch in conditie blijven, dan kunnen wij je daarin ondersteunen. Wil je langer kunnen skiën zonder spierpijn, bereid je dan voor met behulp van ons ‘Ski-Fit’ programma.

Buikspieren

Het trainen van de buikspieren zorgt voor een goede houding, vermindering van rugklachten en een mooie strakke buik. Daarom wordt er minimaal twee maal per dag, ’s ochtends en ’s avonds, een ‘buikspier-kwartier’ gegeven, waar iedereen aan kan deelnemen.

Zie het lesrooster voor de lestijden.