Bedrijfsfitness bij Fitness Zuidas

De kosten voor de werknemers die geheel of gedeeltelijk in de ziektewet terecht komen, stijgt steeds verder. De werkgever draait de laatste jaren steeds meer op voor de kosten. Werkgevers zijn om deze reden meer dan ooit op zoek naar methode om de gezondheid van hun werknemers te bevorderen. Met bedrijfsfitness is het mogelijk om het ziekteverzuim te verlagen en de werkproductiviteit te verhogen. Het is een investering in de gezondheid van je medewerkers en die verdient zich gegarandeerd terug.

Menig onderzoek heeft aangetoond dat sporten leidt tot hogere stressbestendigheid, lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Sporten voor, na of tijdens het werk, leidt tot meer alerte, fitte en gemotiveerde werknemers. Fitte werknemers zijn gelukkiger en positiever en dit leidt tot een positieve sfeer op de werkvloer.

Help jouw medewerkers een stap in de richting van een nieuwe, sportievere en gezondere levensstijl. Overtuig ze om regelmatig te training met een aantrekkelijk lidmaatschap.

Voordelen van bedrijfsfitness voor jouw bedrijf:

Fitte en energieke werknemers
Lager ziekte verzuim
Teamvorming
Stressbestendig personeel
Hogere creativiteit van personeel
Voordelen voor werknemers:
Meer energie en alerter
Minder stress en mentaal sterker
Hogere werklust
Actievere levensstijl

Bedrijfsfitness van Fitness Zuidas biedt een aantrekkelijke korting op lidmaatschappen. Bovendien zijn deze fiscaal erg interessant. Neem contact met ons op voor meer uitleg. Bel ons op (0)20 6611908 of mail naar zuidas@anytimefitness.nl